• PROJECTS

Filmi Im

Updated: September 2, 2013
Platform: Core Android, Integrated
Google Play: Yes
Live: Yes
Technologies:
  • Android
  • Non Albanian Movies
  • Service Integrations

Features:

  • Integrated with online movie system provider
  • Watch online movies
  • Node application that extends existing ones
  • FREE

Additional informations

Flixster.al ka per qellim argetimin duke ofruar filma me cilesi superiore. Teknologjite e perdorura nga flixster.al jane fjala e fundit e arritjeve ne fushen e internetit. Ne Ofrojme filma HD dhe per her te pare ne shqiperi edhe ne bote OFROJME FILMA 3D ONLINE. Teknologjia 3D streaming (online) eshte perdorur edhe me pare nga youtube apo disa faqe te tjera te vogla por asnjera nuk Ofron Filma, kshu qe ne jemi te Paret. Ne Do i japim Ballkanit ate qe u eshte privuar nga faqet e medha nderkombtare qe kane sherbim te ngjashem por qe nuk e ofrojne ne Ballkan.Get in touch !